Sigd

Fin mottaking for Sigd

Her er nokre smakebitar frå dei meldingane som har kome til no:

“Fortjener en fullsatt bybane av lesere […] Så klanglig, så godt orkestrert, og så vakkert at den oppleves som helstøpt.” skriv Silje Stavrum i Bergens Tidende

«Store temaer behandles klart og klanglig …Endres liv blir ikke lett, og Lillegraven formidler med overveldende gehør og følsomhet dagene hans.» skriv Maya Troberg Djuve i Dagbladet

«En flott diktsamling» skriv Henning Howlid Wærp i Aftenposten. Heile meldinga kan du lese her

“Hennes beste dikt. … Først og fremst er det en sterk og øm lyrisk stemme til stede i denne lydhøre og fabulerende diktsamlingen. Og Ruth Lillegraven markerer seg med dette som en helt spesiell stemme som bygdeskildrer i samtidslyrikken.”

— Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

“Bokas forsiktige optimisme gjør inntrykk. […] Selv for meg, som oftest liker poesiens mørke sider, lyser Lillegravens fallende snø i de siste diktene i Sigd.”

— Tom Egil Hverven, Klassekampen Bokmagasinet

“Klokt og elegant gjennomført […] På det eksistensielle planet er dette vakkert diktet om det brennende ønsket å nå frem til den som står en nærmest, uten å finne metode eller nøkkel, om lengsler en vet aldri går i oppfyllelse, men uten å gi lengselen opp likevel.”

— Fartein Horgar, Adresseavisen

“Ruth Lillegraven leverer sterkt igjen. […] Sigd er som et kunstverk der ulike mønstre henger sammen og danner et harmonisk hele, og gir oss innblikk i et liv som var/kunne ha vært.”

— Mette Bleken, Hardanger Folkeblad

“Det lyriske språket er aldeles nydelig … Lillegraven leverer igjen og for meg var denne diktsamlingen helt på høyde med Urd … Anbefales varmt og inderlig!”

— Beathes bokhjerte

Save

Save

Save