Mari og Magnus hos bestemor
Mari og Magnus hos bestemor

Mari og Magnus skal overnatte heimefrå for første gong. Det er både skummelt og fint, men heldigvis er det bestemor og hunden dei skal overnatte hos! Denne fjerde og siste boka i den sjarmerande serien om søskena Mari og Magnus har alt eit vellykka bestemorbesøk skal ha: aking, bollebaking og trygge, gode bestemor når kvelden kjem med heimlengt …

 

Illustrert av Inger Landsem.

 

Frå bokmeldingar
«Dette er en koselig bok som handler om den første gangen man skal sove borte. Historien er enkel, lærerik, litt spennende og passe lang. Inger Landsem har laget fine, detaljrike illustrasjoner, som gir en god visualisering av historien. Det er lett å forstå hva som skjer. Denne flotte boken er liten, og ikke større enn at den passer i en barnehånd. Den egner seg svært godt til høytlesning, og som godnattbok etter en lang og aktiv dag. «Mari og Magnus hos bestemor» er en varm og god bok for de aller minste barna.»
Beate Ellingsen, HeartArt

 

Småbarnsrealisme som dette – traust, idealisert og upretensiøs – representerer ein type barnelitteratur med stor legitimitet. […]Denne superbestemorstypen er etterspurd, og det ho representerer, er slikt som mange sikkert tenkjer at moderne barndom skulle innehalda meir av.
Ingeborg Mjør, Dag og Tid

 

«Igjen en skjønn bok som gikk rett hjem hos gullungene mine i barnehagen. Både de på 3 og de som fyller 6 satt som fjetret da jeg leste om Mari og Magnus før jeg tok helg i dag. Den passer like godt som koselesing for to barn som felleslesing i samlingsstunden.»
Tine Sundal, Bokbloggar

 

ISBN: 9788252182507

Utgitt: 2014

Til forlaget